USEIN KYSYTTYÄ

Ensimmäisen kerran paikalle on hyvä saapua 10 minuuttia ennen ajanvarauksen alkua. Henkilökuntamme ottaa sinut vastaan ja pitää sinusta huolen.

Oulu Floatsilta löytyy kaksi kelluntatankkia. Kellunta-aikamme alkavat samaan aikaan, mikäli vapaita aikoja on kalenterissa voitte hyvin tulla yhtäaikaa kellumaan kaverin kanssa. 

Suosittelemme syömään kevyesti ennen kelluntaa. Kahvin ja kofeiinin nauttimista kannattaa välttää useampi tunti ennen kelluntaa. Kahvia ja teetä on tarjolla heti kellunnan jälkeen. Myös karvojen poistamista juuri ennen kelluntaa tulee välttää, sillä Epsom suola saattaa aiheuttaa kirvelyä.

Tämä on hyvin yleinen kysymys! Älä huoli, tankki on ilmava ja tilava. Kansi on kevyt ja voit halutessasi jättää sen auki. Voit jättää myös valot päälle tai kuunnella musiikkia koko kellunnan ajan. 

Tankkiin ei voi jäädä jumiin. Kansi on kevyt ja sen saa helposti auki. Halutessaan kannen voi jättää hieman raolleen tai jopa auki.

Suosittelemme kuitenkin pitämään kannen kiinni, jotta tankissa säilyy optimaalinen ruumiin lämpöä vastaava lämpötila.

Kelluntojen välissä steriili suolavesi filtteröidään puhdistusjärjestelmän läpi ja desinfioidaan UV-Säteilyllä. Vesi myös puhdistetaan joka yö kemiallisesti.

Kellumista suositellaan ilman piilolinssejä. Ota linssien kotelo ja neste mukaan.

Kyllä voi. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että jos voit mennä uimahalliin, voit tulla myös kellumaan. Suosittelemme kuitenkin aina kysymään asiasta lääkäriltäsi.

Suolavesi saattaa kirvellä, mikäli iho on todella kuiva ja haavautunut.

Suolavesi voi myös kirvellä, jos suolavettä joutuu silmiin. Tankista löytyy tätä varten suihkepullo, jossa on puhdasta vettä. Kasvojen koskettelua suositellaan kuitenkin välttämään kellunnan aikana, jotta suolavettä ei menisi silmiin. Suihkutiloista löytyy myös vaseliinia, jolla voi suojata pieniä nirhaumia suolavedeltä ennen kelluntaa. 

Suolavesi hoitaa ja puhdistaa ihoa ja sopii hyvin myös atoopikoille.

Suolavedessä on runsaasti magnesiumia, joka hoitaa erityisesti hiuspohjaa. Magnesium edistää hiuspohjan terveyttä ja näin tukee hiusten kasvua ja hyvinvointia.

 

Lahjakortit ovat voimassa vuoden. Mikäli voimassaoloaika ylittyy, meihin voi olla yhteydessä ja voimassaoloaikaa voidaan pidentää.

Rentoutumiskellunnassa on kehon mahdollista päästä syvään rentoutumisen tilaan ja mielen meditatiiviseen tilaan. 
Kelluntatankin suolapitoinen vesi (42%), kannattelee täysin kehoa ja painottomuuden kokemus auttaa kehoa rentoutumaan ennen kokemattomalla tavalla. Kehontuntemus hämärtyy kun tankissa ei tunne kehon lämpöön lämmitetyn ilman ja veden rajaa. Aistiärsykkeetön tila antaa mielelle mahdollisuuden rauhoittua.
 
Aivosähköaallot madaltuvat mielen rauhoittuessa arjen kiireisestä beta taajuudelta, rauhallisempiin alfa- tai theta taajuuksille, jolloin etuaivolohko hiljenee ja on mahdollista päästä ns. itseettömään tilaan. Tässä tilassa ”sisäinen kriitikko” hiljenee ja voit kokea todellista vapautta, rauhaa ja levollisuutta. Monet asiakkaat kokevat myös ajantajun hämärtymistä ja Ajattomuutta. Lyhyetkin ajattomuuden kokemukset tuovat arkeen lisääntynyttä empatian tunnetta, paineensieto- ja organisointikykyä, arvostus kokemuksia kohtaan nousee materian sijaan ja tunnet kasvaneen läsnäolon myötä, että sinulla on aikaa enemmän käytössä!
 
Kehon syvärentoutuessa ja mielen vaipuessa Ajattomaan ja Itseettömään tilaan, voit huomata stressikemikaalien kortisolin ja noradrenaliinin vähentymistä. Lisäksi voit kokea hienovaraista sekoitusta nautinnollisempia välittäjäaineita, kuten endorfiinin, serotoniinin, oksitosiinin ja dopamiinin vaikutuksia. Kun kellunan jälkeen istahdat loungeen nauttimaan kahvia, teetä tai kaakaota ja mieli on läsnäolevan levollinen ja keho rentoutunut ja miellyttävän tuntoinen, olet välittäjäaineiden vaikutusten alaisena.
 
Positiivisina lisäetuina kellumisesta on runsaan suolapitoisuuden (42%) antamat terveyshyödyt. Tankeissa käytetty Epsomsuola on magnesiumsulfaattia, jota on pitkään käytetty kauneudenhoidossa mm. iholle, hiuspohjalle ja hiuksille. Lisäksi asiakkaamme ovat kertoneet lopettaneensa lihaskramppeihin tarkoitetun lisäsuolan käytön magnesiumin imeydyttyä lihaksiin kellunnan aikana.

Sekä hiuksillesi että tankille on parasta, että hiuksistasi ei enää irtoa väriä kun tulet kellumaan. Suosittelemme kaksi viikkoa hiustenvärjäyksen ja kellunnan välillä.

Tatuoinnin tulee olla täysin parantunut ennen kuin tulet kellumaan. Näin on paras tatuoinnillesi!

Sinun ei tarvitse tuoda kuin itsesi, kaikesta muusta on huolehdittu. Meiltä saat pyyhkeet ja pesuaineet ja kellunnan jälkeiset kosmetiikkatuotteet. Ehostustilastamme löydät myös hiusharjan ja hiustenkuivaajan.

Tottuminen uuteen tilaan voi ottaa aikansa, mutta jokainen varmasti löytää itselleen oikean tavan.

Kaverikellunta tarkoittaa kahta samaan aikaan varattua kelluntaa. Muista varata molemmille kellujille oma kelluntatankki. Kellujat eivät voi jakaa samaa tankkia.

Kyllä! Lahjakortteja voi ostaa suoraan liikkeestämme tai verkkokaupasta.

Kellunta ei sovi kuukautisten aikana, joten ajoitathan kellunnan toiseen ajankohtaan.

Jotta kokemus olisi mahdollisimman aistiärsykkeetön, suosittelemme kellumaan alasti. Näin uima-asu ei häiritse kelluntaa. 

Kelluntatankkimme puhdistetaan huolellisesti jokaisen kellunnan jälkeen. Vesi suodatetaan filtterin läpi, jonka jälkeen vesi virtaa vielä viruksia ja bakteereita tappavan uv-valon lävitse. Suolavesi on myös itsessään steriiliä.

Lisäksi pidämme huolen yleisten tilojen puhtaudesta ja puhdistamme pintoja pitkin päivää myös jokaisen asiakkaan jälkeen.

Toivomme, ettet saavu paikalle kipeänä tai flunssaisena. 

Nukahtaminen on äärimmäisen harvinaista, mutta kuitenkin mahdollista. Mikäli näin käy, tulee henkilökunta koputtelemaan ja tarvittaessa herättämään. 

Viisi minuuttia ennen kellunnan loppumista alkaa rauhallinen musiikki, johon voi rauhassa herätä. Kellunnan lopuksi tankista kuuluu ”Your session is over” naisen äänellä, joka on merkki kellunnan päättymisestä.

Vaikka nukahtaisikin, yleensä viimeistään tässä vaiheessa herää.

Meillä maksaminen onnistuu myös Smartumilla, Edenredillä ja Eazybreakilla.

ONKO SINULLA JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ?

Tuleeko sinulle mieleesi jotain mihin haluaisit saada vastauksen? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin vastaamme sinua askaruttaviin kysymyksiin.