USEIN KYSYTTYÄ

Ensimmäisen kerran paikalle on hyvä saapua 10 minuuttia ennen ajanvarauksen alkua. Henkilökuntamme ottaa sinut vastaan ja pitää sinusta huolen.

Oulu Floatsilta löytyy kaksi kelluntatankkia. Kellunta-aikamme alkavat samaan aikaan, mikäli vapaita aikoja on kalenterissa voitte hyvin tulla yhtäaikaa kellumaan kaverin kanssa. 

Suosittelemme syömään kevyesti ennen kelluntaa. Kahvin ja kofeiinin nauttimista kannattaa välttää useampi tunti ennen kelluntaa. Kahvia ja teetä on tarjolla heti kellunnan jälkeen. Myös karvojen poistamista juuri ennen kelluntaa tulee välttää, sillä Epsom suola saattaa aiheuttaa kirvelyä.

Tämä on hyvin yleinen kysymys! Älä huoli, tankki on ilmava ja tilava. Kansi on kevyt ja voit halutessasi jättää sen auki. Voit jättää myös valot päälle tai kuunnella musiikkia koko kellunnan ajan. 

Kelluntojen välissä steriili suolavesi filtteröidään puhdistusjärjestelmän läpi ja desinfioidaan UV-Säteilyllä. Vesi myös puhdistetaan joka yö kemiallisesti.

Kellumista suositellaan ilman piilolinssejä. Ota linssien kotelo ja neste mukaan.

Kyllä voi. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että jos voit mennä uimahalliin, voit tulla myös kellumaan. Suosittelemme kuitenkin aina kysymään asiasta lääkäriltäsi.

Sekä hiuksillesi että tankille on parasta, että hiuksistasi ei enää irtoa väriä kun tulet kellumaan. Suosittelemme kaksi viikkoa hiustenvärjäyksen ja kellunnan välillä.

Tatuoinnin tulee olla täysin parantunut ennen kuin tulet kellumaan. Näin on paras tatuoinnillesi!

Sinun ei tarvitse tuoda kuin itsesi, kaikesta muusta on huolehdittu. Meiltä saat pyyhkeet ja pesuaineet ja kellunnan jälkeiset kosmetiikkatuotteet. Ehostustilastamme löydät myös hiusharjan ja hiustenkuivaajan.

Tottuminen uuteen tilaan voi ottaa aikansa, mutta jokainen varmasti löytää itselleen oikean tavan.

Kaverikellunta tarkoittaa kahta samaan aikaan varattua kelluntaa. Muista varata molemmille kellujille oma kelluntatankki. Kellujat eivät voi jakaa samaa tankkia.

Kyllä! Lahjakortteja voi ostaa suoraan liikkeestämme tai verkkokaupasta.

Kellunta ei sovi kuukautisten aikana, joten ajoitathan kellunnan toiseen ajankohtaan.

ONKO SINULLA JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ?

Tuleeko sinulle mieleesi jotain mihin haluaisit saada vastauksen? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin vastaamme sinua askaruttaviin kysymyksiin.