SUGGESTIO - TEEMU SYRJÄLÄ

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemu on ”Elinvoimaisen miehen kirjan” kirjoittaja ja ”seksuaalisen nautinnon kortit” tekijä. Hän pitää suosittuja ”miesten viikonloppuja.”

Teemun opiskeluiden ja tutkimusten pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luonnollinen liike ja inspiroivat ihmiset ympärillä auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden lempeästi ja suvaitsevaisesti.

Oman isän kuolema 2003 pisti Teemun tiedon janon polulle, jolloin hän halusi ymmärtää sitä, miksi ihmiset elävät terveinä ja toiset eivät. Miksi toiset kuolevat nuorena, vaikka he näennäisesti olivatkin terveitä? Ja ennen kaikkea, oliko tämä myös minun kohtaloni. Niinpä hän alkoi opiskelemaan ravintoa, mielen toimintaa, henkisyyttä, itsensä kehittämistä, ihmissuhteiden merkitystä, seksuaalisuutta ja sitä, mikä tekee merkityksellisen elämän.

Työssään Teemu pyrkii yhdistämään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia, jossa huomioidaan ravinto, nesteytys, uni, riittävä palautuminen, seksuaalisuus, ihmissuhteet, mielen toiminta ja peikot, yhteisön merkitys ja oman paikkansa löytäminen tässä maailmassa. Hän käyttää maanläheisiä työkaluja sen saavuttamiseksi, että pääsisimme vahvempaan yhteyteen itsemme kanssa, läsnäolon myötä. Teemu ei ole terapeutti, mutta hänen näke- myksensä mukaan, toimivimmat työkalut ovat erittäin terapeuttisia ihmiselle itselleen.

Voit vierailla Teemun omilla sivuilla tästä

Teemu Syrjälä

SUGGESTIOKELLUNTA

Tervetuloa mielikuvamatkalle sinun lempipaikkaasi!
Tällä nauhalla pääset rauhoittumisen kautta, lähtemään mielikuvamatkalla. Paikkaan, jossa sinulla on hyvä ja lämmin olla. Pääsemällä käsiksi tunteeseen, jonka sinulle tärkeä paikka luo, voidaan päästä avoimeen ja mahdollistavaan tilaan, jossa kaikki on mahdollista.

Ota siis hyvä asento, muutama avustettu hengitys ja kehon rentoutus, jonka jälkeen toivotan sinulle hyvää matkaa!