SUGGESTIO - JENNI LEVÄVAARA

Fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn valmentaja, puhuja sekä kouluttaja. Jenni on toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla yli 20 vuoden ajan ja ohjannut sekä valmentanut näiden vuosien aikana tuhansia ihmisiä.  

Jenni on valmentanut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lämpimän määrätietoisella otteella yritysjohtajia, kilpaurheilijoita, julkisuuden henkilöitä, painonpudottajia sekä lukuisia hyvin vointiinsa panostavia tavoitteellisia ihmisiä. 

Jennin matka kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa alkoi 90-luvun loppupuolella luontaisterveyden opinnoilla. Opinnot jatkuivat liikuntaan, ravitsemustieteeseen, henkiseen  valmennukseen ja kehonhuoltoon muodostaen hyvin kattavan ja monipuolisen kokonaisuuden, jossa ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti.  

Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin.   

Tehokkain työkalu elämässä ja tavoitteiden saavuttamisessa on oma mielesi. Tietoisuus on  voimasi. Suggestioiden avulla voit lisätä tietoisuutta, saada hallinnan tunteisiin ja ajatuksiin sekä kyvyn vapauttaa mielesi huikeat voimavarat.

Jenni Levävaara on yrittäjä, hyvinvointivalmentaja, liikunnanohjaaja, FAF, Personal Trainer, Licensed Sports Performance Coach, Licensed Trainer of NLP, Lincensed Advanced NLP , Therapeutic Specialist, LAB Pro le Practitioner, henkinen valmentaja ja ravintovalmentaja, nivelliikkuvuuteen erikoistunut koulutettu hieroja, ThetaHealer sekä reiki-hoitaja. Kokous- ja hyvinvointikeskus Rahgamo  Resortin perustaja.

 

Jenni Levävaara

SUGGESTIOKELLUNTA TAIKAPUOTI

Rentoudu miellyttävästi ja vapaudu siitä, mikä ei palvele enää. Anna tilaa uudelle ja kaikelle  sille, minkä olet valmis toivottamaan tervetulleeksi elämääsi. Astu taikapuotiin ja anna  ihmeiden tulla todeksi.