SUGGESTIO - ILKKA KOPPELOMÄKI

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan, intohimon löytämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. Uskalla Innostua on tullut esiin useista huippuvalmennusseminaareista, joissa on ollut mukana itsensä kehittämisen legendoja, kuten Bob Proctor, Joseph McClendon III, Deepak Chopra, Janet Bray Attwood, Robert Kiyosaki ja Jack Canfield.

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2002 asti. Ilkan missiona on ”Saa mitä haluat”: Auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi. Mission apuna on vuonna 2009 perustettu valmennus ja vuonna 2018 ilmestynyt samanniminen kirja.

Ilkka on valmentanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa itsensä kehittämisen, itsensä johtamisen, mielenhallinnan, innostumisen, valmentamisen, ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin asiantuntijana. Ilkalta ilmestyy vuonna 2020 oman elämän suunnittelukirja Saa mitä haluat – Elämäsi kirja, joka on jatko-osa aiemmin ilmestyneelle Saa mitä haluat -oppaalle.

Ilkka Koppelomäki

SUGGESTIOKELLUNTA

Saa mitä haluat -voimavararentoutus

Tämä äänite auttaa sinua rentoutumaan ja samalla vahvistamaan suhdetta itseesi, suun- taamaan omaa elämä eteenpäin (joko asetettuja tavoitteita kohti tai luomaan uutta suun- taa), selviämään haasteista, vahvistamaan uskoa onnistumiseen ja selkeyttämään matkaasi sinne minne haluat päästä sekä kokemaan enemmän hyvää omassa elämässäsi.

Sopii käytettäväksi esimerkiksi oman elämän buustaamiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen, oman elämän ohjaamiseen, tavoitteiden toteuttamiseen, haasteista ylösnousemiseen, onnellisuuden lisäämiseen, voimavarojen lisäämiseen ja rentoutumiseen.

Ei vaadi aiempaa kokemusta valmennuksista tai rentoutusäänitteistä.