SUGGESTIO - HEIDI INGET

Muusikko, elämän ihmettelijä ja laulaja-lauluntekijä Valona nimisessä yhtyeessä. Oman elämänsä johtotäht- enä tuoda teksteillään ja laulullaan lohtua ihmisyyden inhimillisiin, kipeisiinkin tuntemuksiin ja tuoda muistutuk- sia yhteydestä luontoon ja ykseyteen. Lapsesta saakka Heidi on ollut kiinnostunut ihmisyydestä ja elämän tarkoituksen mysteereistä.

Erityisesti omiin tunteisiin, tarpeisiin ja traumatyöskentelyyn hän on perehtynyt paljon sekä itsenäisesti, että erilaisten kurssien kautta viimeisen 10 vuoden ajan

Hänellä on myös kaksoissiskonsa kanssa Nelosen Supla- palvelussa Valonacast niminen podcast, jossa he käsittelevät mm. näitä teemoja ja käyvät läpi omaa matkaansa henkisyyden ja ihmisyyden polulla.

@heidivalona @valonacast @valonaband

Heidi Inget

SUGGESTIOKELLUNTA

Tie turvan tunteeseen

Suggestiossa lähdetään palauttamaan yhteyttä omaan sisäisen turvan tunteeseen. Sinne matkataan suggestion aikana mm. kehon omien turvasatamien, hengityksen ja sydämen kautta. Lopuksi matkaamme mielikuvissa myös takaisin ehkä turvallisimpaan paikkaan, jossa olemme olleet elämämme aikana, oman äidin kohtuun.

Suggestion tarkoituksena on lisätä luottamusta ja turvan tunnetta elämääsi ja itseesi. Selkeyttää yhteyttä omaan kehoosi ja sen tuntemuksiin ja tarpeisiin. Nostaa merkityksellisyyden ja arvokkuuden tuntemuksia itsessäsi.