SUGGESTIO - AARO LÖF

Kirjailija, hidasta elämää -kirjoittaja, retriittien ja verkkokurssien ohjaaja sekä henkisen valmentamisen pioneeri Suomessa. Aaron matka kirjailijan ja henkisen valmentajan ammattiin alkoi vuodesta 2008 alkoi eri auttamistapoja opiskellen.

Kehollisista hoitomenetelmistä ravintoon, mielen ja menestymisen valmentamisesta tantraan, terapeuttisesta tunnetyöskentelystä meditaatioon ja ihmissuhde-valmennuksesta hengellisten perinteiden menetelmiin.

Aaro on valmentanut vuosien aikana tuhansia ihmisiä niin puhelimessa, netissä kuin henkilökohtaisesti koulutuksissani. Yksittäisten tapaamisten ja vuosia kestävien asiakassuhteiden muodossa.

Vuodet ovat hioneet kirkkaaksi yhden asian: työkalut, tieto ja tuki auttavat kestävällä tavalla aina ja vain silloin kun valinta muutoksesta tulee meistä itsestä. Taikatemppuja ei ole eikä kukaan ulkopuolellamme voi tuoda meille mitään pysyvää.

Valinta olla läsnä elämässämme ja ottaa vastuu sisäisestä sekä ulkoisesta elämästä avaa oven sille mikä on mahdollista. Itsetuntemukselle ja menestyvälle sekä kokemuksiltaan runsaalle ihmiselämälle. Kun valinta muutoksesta tulee meistä itsestämme.

Aaro Löf

SUGGESTIOKELLUNTA

Matka vapauteen

Jokaisella meistä on vääristyneitä kuvia itsestämme huonona, riittämättömänä, voimattomana, liiallisena tai liian vähänä. Sen lisäksi olemme omaksuneet ihannekuvia, joita tavoittelemme elämässämme. Tämä matka auttaa sinua tunnistamaan nämä kuvat, joista et ole vapaa. Luot matkalla yhteyden myös siihen millainen olit ennen näiden kuvien muodostumista. Elinvoimainen, viaton, rehellinen, utelias ja iloinen. Lyhyesti sanottuna; itsesi. Matka vapauteen on myös matka sen rauhan äärelle, jota koet ollessasi vapaa vain olemaan.

Löydä voimavaroja läsnäolosta

Reagoidessamme omiin kokemuksiimme ja elämän tapahtumiin, menetämme yhteyden luontaisiin voimavaroihimme. Tämä nauhoite auttaa sinua tunnistamaan ne tapahtumat sinussa, jotka sulkevat sinut läsnäololta ja opit kohtaamaan ne uudella tavalla. Tavalla, joka auttaa sinua ammentamaan sellaisista voimavaroista kuten ilo, voima, eläväisyys, herkkyys ja rento itsevarmuus. Kun otat elämän vastaan sellaisena kuin se on, kaikki alkaa näyttämään siltä kuin tapahtumat olisi rakennettu sinun parastasi ajatellen.