USEIN KYSYTTYÄ

For the first time it would be good to arrive 10 minutes before the appointment. Our staff will take good care of you.

Oulu Floats offers 2 floating tanks. If they are both open for booking at simultaneous times, you can very well both come at the same time. 

We recommend to eat something small before floating. Coffee and caffeine should be avoided couple hours prior. We will serve coffee and tea right after your appointment! Our tanks use Epsom salt that could cause a sting if you've recently had hair removal procedures.

This is a very common question. Do not worry, the tank is spacious. The tank cover is light and you can leave it open if you so wish. You can also leave the lights on and listen to music for the whole duration of the floating. 

Tankkiin ei voi jäädä jumiin. Kansi on kevyt ja sen saa helposti auki. Halutessaan kannen voi jättää hieman raolleen tai jopa auki.

Suosittelemme kuitenkin pitämään kannen kiinni, jotta tankissa säilyy optimaalinen ruumiin lämpöä vastaava lämpötila.

After the floating session, sterile salt water will be filtered through a cleaning system and water will be disinfected with UV rays. Water will be cleaned chemically every night.

We recommend to take off contact lenses for the duration of the floating. Take your contact lense case and liquid with you.

Yes you can. The main rule is that if you can go to the indoor swimming pool, you can come to float! However, we recommend to ask your doctor.

Suolavesi saattaa kirvellä, mikäli iho on todella kuiva ja haavautunut.

Suolavesi voi myös kirvellä, jos suolavettä joutuu silmiin. Tankista löytyy tätä varten suihkepullo, jossa on puhdasta vettä. Kasvojen koskettelua suositellaan kuitenkin välttämään kellunnan aikana, jotta suolavettä ei menisi silmiin. Suihkutiloista löytyy myös vaseliinia, jolla voi suojata pieniä nirhaumia suolavedeltä ennen kelluntaa. 

Suolavesi hoitaa ja puhdistaa ihoa ja sopii hyvin myös atoopikoille.

Suolavedessä on runsaasti magnesiumia, joka hoitaa erityisesti hiuspohjaa. Magnesium edistää hiuspohjan terveyttä ja näin tukee hiusten kasvua ja hyvinvointia.

 

Lahjakortit ovat voimassa vuoden. Mikäli voimassaoloaika ylittyy, meihin voi olla yhteydessä ja voimassaoloaikaa voidaan pidentää.

Rentoutumiskellunnassa on kehon mahdollista päästä syvään rentoutumisen tilaan ja mielen meditatiiviseen tilaan. 
Kelluntatankin suolapitoinen vesi (42%), kannattelee täysin kehoa ja painottomuuden kokemus auttaa kehoa rentoutumaan ennen kokemattomalla tavalla. Kehontuntemus hämärtyy kun tankissa ei tunne kehon lämpöön lämmitetyn ilman ja veden rajaa. Aistiärsykkeetön tila antaa mielelle mahdollisuuden rauhoittua.
 
Aivosähköaallot madaltuvat mielen rauhoittuessa arjen kiireisestä beta taajuudelta, rauhallisempiin alfa- tai theta taajuuksille, jolloin etuaivolohko hiljenee ja on mahdollista päästä ns. itseettömään tilaan. Tässä tilassa ”sisäinen kriitikko” hiljenee ja voit kokea todellista vapautta, rauhaa ja levollisuutta. Monet asiakkaat kokevat myös ajantajun hämärtymistä ja Ajattomuutta. Lyhyetkin ajattomuuden kokemukset tuovat arkeen lisääntynyttä empatian tunnetta, paineensieto- ja organisointikykyä, arvostus kokemuksia kohtaan nousee materian sijaan ja tunnet kasvaneen läsnäolon myötä, että sinulla on aikaa enemmän käytössä!
 
Kehon syvärentoutuessa ja mielen vaipuessa Ajattomaan ja Itseettömään tilaan, voit huomata stressikemikaalien kortisolin ja noradrenaliinin vähentymistä. Lisäksi voit kokea hienovaraista sekoitusta nautinnollisempia välittäjäaineita, kuten endorfiinin, serotoniinin, oksitosiinin ja dopamiinin vaikutuksia. Kun kellunan jälkeen istahdat loungeen nauttimaan kahvia, teetä tai kaakaota ja mieli on läsnäolevan levollinen ja keho rentoutunut ja miellyttävän tuntoinen, olet välittäjäaineiden vaikutusten alaisena.
 
Positiivisina lisäetuina kellumisesta on runsaan suolapitoisuuden (42%) antamat terveyshyödyt. Tankeissa käytetty Epsomsuola on magnesiumsulfaattia, jota on pitkään käytetty kauneudenhoidossa mm. iholle, hiuspohjalle ja hiuksille. Lisäksi asiakkaamme ovat kertoneet lopettaneensa lihaskramppeihin tarkoitetun lisäsuolan käytön magnesiumin imeydyttyä lihaksiin kellunnan aikana.

It's best for your hair and for the tank that your hair doesn't leave color when you come to float. We recommend 2 weeks from dying the hair.

Your tattoo should be fully healed before you float.

You don't have to bring anything! We've got you covered. We have towels, shampoos & soaps and cosmetic products for after the floating. We also have a hair brush and a hair dryer.

Getting used to a new state of mind and body will take its time but everyone will find their correct way of floating

Floating for two means two separate tanks for you and your friend. Two persons will not fit in one tank so unfortunately you will have to book two simultaneous appointments for this!

Kyllä! Lahjakortteja voi ostaa suoraan liikkeestämme tai verkkokaupasta.

Kellunta ei sovi kuukautisten aikana, joten ajoitathan kellunnan toiseen ajankohtaan.

Jotta kokemus olisi mahdollisimman aistiärsykkeetön, suosittelemme kellumaan alasti. Näin uima-asu ei häiritse kelluntaa. 

Kelluntatankkimme puhdistetaan huolellisesti jokaisen kellunnan jälkeen. Vesi suodatetaan filtterin läpi, jonka jälkeen vesi virtaa vielä viruksia ja bakteereita tappavan uv-valon lävitse. Suolavesi on myös itsessään steriiliä.

Lisäksi pidämme huolen yleisten tilojen puhtaudesta ja puhdistamme pintoja pitkin päivää myös jokaisen asiakkaan jälkeen.

Toivomme, ettet saavu paikalle kipeänä tai flunssaisena. 

Nukahtaminen on äärimmäisen harvinaista, mutta kuitenkin mahdollista. Mikäli näin käy, tulee henkilökunta koputtelemaan ja tarvittaessa herättämään. 

Viisi minuuttia ennen kellunnan loppumista alkaa rauhallinen musiikki, johon voi rauhassa herätä. Kellunnan lopuksi tankista kuuluu ”Your session is over” naisen äänellä, joka on merkki kellunnan päättymisestä.

Vaikka nukahtaisikin, yleensä viimeistään tässä vaiheessa herää.

Meillä maksaminen onnistuu myös Smartumilla, Edenredillä ja Eazybreakilla.

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you feel like we didn't quite answer your question? Contact us!